Wat is Panda Cloud Protection?

Panda Cloud Protection, levert onmiddelijke bescherming tegen bekende en onbekende malware.

Panda Cloud Protection is gebaseerd op Panda Security’s eigen Collective Intelligence technologie. Deze is werkzaam in de cloud en maakt gebruik van de ervaringen en feedback van de Panda gebruikers. Zo kunnen we een onmiddellijke bescherming tegen nieuwe malware bieden in die eerste, meest schadelijke uren om de verminderde prestaties op pc’s te minimaliseren.

Waarom Panda Cloud Protection?

 • Maximale bescherming
  Panda Cloud Protection biedt proactieve anti-malware bescherming voor endpoint, e-mail en webverkeer. Signature files worden voortdurend en automatisch upgedatet, en zo blijven zij de Panda Security’s Collective Intelligence kennis continu voeden. Bovendien is deze service voorzien van firewall bescherming (in persoonlijke- of beheersmodus), en van een cloud gebaseerde anti-spam filter.
 • Minimaliseert onderhoudskosten
  Deze oplossing vereist geen investeringen in infrastructuur of gespecialiseerd personeel, want alles wordt door Panda Security gehost. Deze oplossing vermindert onnodig e-mailverkeer op het netwerk en behoudt optimale bescherming, zelfs tijdens de e-mail piekenuren.
 • Optimaliseert het systeemverbuik
  De oplossing maakt gebruik van technologieën die het verbruik van de systeembronnen en de bandbreedte minimaliseren. De peer-to-peer endpoint updates besparen bandbreedte. Deze elimineert tevens non-productief verkeer in de perimeter waardoor de serverworkload geminimaliseerd wordt.
 • Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te onderhouden
  Deze webconsole maakt het mogelijk om security management op elk gewenst moment vanop afstand uit te voeren. De installatie is eenvoudig en kan vanop afstand worden uitgevoerd vanuit een centraal punt.
 • Controle en rapportage
  Panda Cloud Protection biedt scans aan, op aanvraag of gepland. De resultaten van de scans kunnen opgevolgd worden in real time. Rapporten kunnen geconfigureerd worden om een verscheidenheid aan informatie aan te bieden aangaande de detectie- en beschermingsstatus, die kan worden geëxporteerd naar een waaier van formaten en zo automatisch verzonden worden via e-mail.

Hoe het werkt?

 • Flexibele installatie
  Installeren kan op verschillende manieren gebeuren. Installeren kan vanop afstand, via een e-mail met een download-URL. U kunt de software installeren op de geselecteerde endpoints via de Distribution Tool. Dit gebeurt volledig transparant opdat de gebruiker geen hinder ondervindt. Een MSI installer is ook beschikbaar voor de verdeling van de beveiliging door middel van login-scripts, Active Directory Tovily, SMS of LanDesk.
 • Management delegatie
  Panda Cloud Protection staat administrators toe administratieve taken te delegeren of te verdelen tussen de andere bevoorrechte gebruikers. Op deze manier kunnen aan de gebruikers computers toegekend worden waartoe zij toegang krijgen.
 • Zeer efficiënte spamfilter
  De Gegarandeerde Filtering modus verzekert efficiënte filtering, optimaliseert de bandbreedte en de bedrijfsmiddelen en vermindert zo de tijd besteed aan het beheer van spam.
 • E-mail quarantaine beheer
  Panda Cloud Protection quarantaine slaat alle spammails en e-mails die mogelijk besmet zijn met malware op. Dit zorgt ervoor dat de eindgebruiker zijn servers niet verzadigd geraken door spam. Dit bespaart hen het verbruik van systeembronnen en capaciteit.
 • 24×7 gegarandeerde beschikbaarheid
  De systeem architectuur is ontworpen om maximale beveiliging te bieden. Het verstrekken van 24×7 ondersteuning zorgt voor een ononderbroken Endpoint Protection en nette e-mail bezorging.
 • Eenvoudig te beheren via een Hosted webconsole
  Beheerders hebben enkel een webbrowser nodig om centraal de antivirus- en firewall-bescherming van alle werkstations te beheren, waaronder die van externe bureaus. U hoeft geen extra software of extra infrastructuur te kopen of onderhoudspersoneel aan te nemen, u dient alleen het abonnement op de service betalen.
 • Toezicht en rapportage
  Panda Cloud Protection staat u toe om real-time te werken of geplande analyses van uw netwerk uit te voeren. U kunt op elk moment de resultaten bekijken.
  U kunt ook configureerbare rapporten genereren waarop de status van de bescherming, de opsporingactiviteit en de grafieken staan. Alle rapporten zijn exporteerbaar en kunnen worden geconfigureerd om zo automatisch te verzenden per e-mail.
 • Peer-to-peer automatische updates
  Werkstations en servers updaten en upgraden hun bescherming vanaf de dichtstbijzijnde desktop om zo het bandbreedte verbruik te optimaliseren. Als het update-pakket niet wordt gevonden in het netwerk, zal het werkstation de updates krijgen van Panda via het internet. De update frequentie kan geconfigureerd en uitgevoerd worden op vraag of door groepen.
 • Profiel-gebaseerde bescherming
  Verschillende beleiden of beschermingsprofielen kunnen worden toegewezen aan verschillende gebruikers, groepen van gebruikers of domeinen volgens de organisatie haar behoefte. Op deze manier bespaart de administrator tijd.

Services

Panda Cloud Office Protection

Een beveiligingsoplossing die een continue bescherming voor PC’s, servers en laptops biedt, beheerd vanaf elke locatie via haar intuïtieve webconsole.

 • Maximale bescherming voor PC’s, laptops en servers.
 • Eenvoudig te installeren, te beheren en te onderhouden via de webconsole.
 • Profiel- en groepsgebasserde bescherming voor organisatie en management.

 

Panda Cloud Email Protection

Een managed security service dat e-mail proetction biedt door bedrijven te bevrijden van spam en ook voor 100% van malware, door het blokkeren van niet-productief verkeer op de netwerk perimeter.

 • Spam filter en SLA-backed garantie zorgt voor 100% virusvrije e-mails.
 • Eenvoudig e-mail quarantaine beheer
 • Gegarandeerde 24×7 beschikbaarheid.

 

Panda Cloud Internet Protection

Een managed security service voor internetverkeer die voor de beste provisie van veilige en beheerbare toegang zorgt. Een rijke internet ervaring, en dit tegelijkertijd door het verstevigen van beveiliging en het beleid.

 • Vermindert het risico, verlaagt de kosten, verbetert het verbruik van uw systeem en vereenvoudigt het IT-beheer.
 • Global cloud service die gebruik maakt van een globale cloud infrastructuur.
 • Gebouwd op baanbrekende, high-performance technologie die latency elimineert.