Work @ home is het nieuwe normaal.

Niet verplicht, maar door de overheid wel ten zeerste aanbevolen aan bedrijven om het coronavirus verder te verspreiden. En wij dragen ons steentje graag bij. Bedrijfsactiviteiten stilleggen, daar heeft niemand wat aan. Laten we veilig en social-distance-gewijs verderwerken. Dit betekent voor focusonbusiness:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk van huis uit

  • Je kan onze winkel in Geel bezoeken, rekening houdend met de veiligheidsmaatregelen die je aan de ingang vindt

  • Voor on-site support of bezoeken komen we graag langs, met mondmasker weliswaar

  • Virtueel vergaderen kan ook, contacteer ons voor een afspraak

Veilig thuiswerken via de Cloud en Microsoft Teams.

Jouw bedrijfscontinuïteit, daar is het ons om te doen. En met de juiste tools voor remote werken hoef je je geen zorgen te maken. Wij bieden alle (Cloud)oplossingen om jou en je medewerkers optimaal te laten samenwerken.

Vergaderen van op afstand is een fluitje van een cent met Microsoft Teams. Via een videoverbinding kan je prima je hand opsteken als je iets wil aanbrengen, zonder dat iedereen door elkaar praat. MS Teams is onderdeel van alle Office365 licenties. Voor klanten zonder office 365 abonnement voorziet Microsoft tijdelijk een gratis volledig functionerende versie.

“Als je werkt voor een bedrijf waarvoor momenteel geen licentie voor Teams is verleend, biedt Microsoft tijdelijk een 6 maanden gratis Office 365 E1-licentie aan.”

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.