CLOUD COMPUTING.

Je IT beheer outsourcen en inzetten op digitalisatie, dat moet een zorgeloos proces zijn. Onze oplossingen zijn exact daarop gericht, het resultaat van ervaring en inzicht in de nieuwste technologie. Kwestie van jou veilig te laten werken – anywhere, anytime.

BUSINESS CONTINUITY.

Back-up versus business continuity – wat kies jij? Laten we stellen: downtime – netwerkstoringen en menselijke fouten – kan je missen als kiespijn. Simpelweg wat back-ups maken volstaat niet. Je bedrijfscontinuïteit garanderen, daar draait het om. En het antwoord ligt ergens tussen lokale en Cloud back-up. Samen zoeken we naar de beste business continuity oplossing, met aandacht voor:

  • Hybride Cloud back-up: deze aanpak lost kwetsbaarheden van een Cloud of lokale oplossing op

  • Goede RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective): we berekenen hoeveel downtime je bedrijf aankan, en hoeveel eventueel dataverlies nog werkbaar is

  • Image-based back-up: we slaan images op van je data en systemen, i.p.v. bestanden handmatig te kopiëren

IT SECURITY.

24/7 slimmer zijn dan cybercriminelen. Samen kunnen wij dat. Onze IT specialisten zijn helemaal thuis in beveiligingsoplossingen voor digitale omgevingen. Van strategie tot uitvoering, wij zetten (en houden) jouw cybersecurity op punt, inclusief back-ups en recovery. Vraag een IT audit aan en ontdek hoe veilig je infrastructuur is!

VOIP.

ProPBX by focusonbusiness. Zo heet onze future proof VoIP telefonieoplossing in de Cloud. Synoniem voor communiceren zonder grenzen: online bellen en vergaderen, videoconferenties houden, op klantenverzoeken reageren via live chat… feilloos en vanop elk toestel.

Vergeet ook niet: ISDN stopt weldra in België. Hoog tijd om over te schakelen op VoIP! ProPBX by focusonbusiness is een op software gebaseerde telefooncentrale die gehost wordt in een Belgisch Tier 4 datacenter. Wees maar gerust: je zakelijke leven wordt zoveel eenvoudiger.

  • Handig te beheren telefoonsysteem

  • Web- en videoconferenties zonder app

  • Geïntegreerde chat

  • Locatieonafhankelijk

  • Onbeperkt aantal gebruikers

ON-GOING SUPPORT.

Goede afspraken maken goede vrienden. Dus ook op vlak van IT support. Welke onderhoudsformule je ook kiest, je kan op ons rekenen. Bel ons, mail ons, en we lossen het op.

Wij zijn inmiddels reeds meer dan 20 jaar klant bij Chameleon Computers – Focusonbusiness en samen met ons bedrijf is ook onze IT- samenwerking met hen gegroeid en hebben zij ons op elk moment geholpen met de meest geschikte installatie en voorzieningen. Naast hun absolute sterke know-how is het bijzonder fijn om te kunnen rekenen op een sterk team welke steeds bereikbaar is bij vragen of problemen.

Tim Mathys, Standing Construct

“Bij Focusonbusiness hebben wij een betrouwbare partner gevonden voor onze IT omgeving. Het team staat altijd klaar om te helpen. Zo kunnen wij ons beter focussen op onze corebusiness.”

Glen Mertens, Langewouters NV

Wij kunnen altijd op een snelle service vertrouwen. Met één contactpersoon, die telkens voor ons klaar staat.

Stijn Dirken, SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

“None of us is as smart as all of us. Een partner in IT is pas sterk als hij mee denkt in functie van je bedrijf, en daar is Focusonbusiness nu net sterk in.”

Carmans Luc , NV Carmans E.&L.

“In Focusonbusiness hebben wij reeds jaren de juiste partner gevonden voor de groei en ambitie van Qarad. In de eeuwig dynamisch ICT wereld kunnen we op hen vertrouwen gaande van de dagdagelijkse beslommeringen tot de complexiteiten van informatiebeveiliging onder ons ISO27001 certificaat. We appreciëren zeer hard het inlevingsvermogen en flexibiliteit van support engineers die ons toelaten zonder zorgen te focussen op onze core business.”

Dimitri Jordens, Qarad BV

“Mede dankzij Focusonbusiness is onze onderneming toekomstgericht kunnen groeien én kunnen wij al jaren rekenen op de behulpzame hands-on aanpak van onze IT partner.”

Tinne Claes, Ford garage Herman Noyens NV

“Focusonbusiness is DE partner die ons heeft verder geholpen bij het moderniseren en beveiligen van onze IT infrastructuur. Ook denken zij mee in functie van de huidige wensen maar ook steeds rekening houdend met de mogelijke toekomstige noden en toch binnen budget. Ook hebben zij ons al meermaals en vrijwel onmiddellijk bijgestaan in momenten van crisis door pannes of integriteit issues. Kortom een partner waarbij we ons gerust en veilig voelen.”

Philippe Aerts, OmegaTronics

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.