Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions partner

Wist je dat?:
focusonbusiness Silver Small and Midmarket Cloud Solutions partner is.

Bij focusonbusiness streven we ernaar om onze kennis voortdurend bij te schaven en ons te certificeren in de vakgebieden waarin we uitblinken en waarmee we ons kunnen differentiëren. Kiezen voor een IT-partner met erkende competenties, is gegarandeerd kiezen voor een professionele, efficiënte en toekomstgerichte partner.

Dankzij het enthousiasme en de inzet van onze werknemers heeft focusonbusiness sinds kort een nieuwe competentie behaald die in de plaats komt van onze eerder behaalde “Cloud Accelerate” competentie. We hebben het hier over de “Silver Small and Midmarket Cloud Solutions competency”. Zelf hadden we zo’n naam niet kunnen bedenken, maar Microsoft uiteraard wel.

Wat houdt dit in?

Microsoft erkent hiermee onze vaardigheden inzake het installeren, configureren en beheren van Cloudoplossingen zoals Office 365, wat voor bestaande en nieuwe relaties van focusonbusiness een geruststellend gevoel zal geven.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.