Mails kwijt, wat nu? Hieronder leggen we uit wat een SaaS bescherming oplossing is!

Maximaliseer de bescherming tegen permanent gegevensverlies in de cloud met SAAS bescherming.

Wat houdt dit in?

In deze tijden merken we meer en meer dat ransomware aanvallen in SaaS-applicaties stijgt zoals bv. Microsoft 365. Een ransomware aanval kan onomkeerbare schade aanrichten, wat in vele gevallen verlies van veel data betekend. Hoe kan je nu voorkomen dat je slachtoffer wordt van een ransomware aanval?

Nu steeds meer bedrijven hun data naar de cloud migreren, is het voor bedrijven cruciaal dat ze in staat zijn deze data te beschermen tegen ransomware en andere aanvallen. Deze video verteld over dataverlies in de cloud, en hoe u dit kan voorkomen. Neem contact op met Focusonbusiness voor meer informatie.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.