Microsoft’s Integrated Threat Protection

Maak veilig gebruik van de kracht van de cloud met Azure Advanced Threat Protection.

Wat houdt dit in?

In deze infographic wordt beschreven hoe je organisatie kan vertrouwen op Azure Advanced Threat Protection. dankzij realtime beveiliging op ondernemingsniveau en snelle detectie van bedreigingen en doordat het je bedrijf in staat stelt zich te blijven concentreren op wat belangrijk is.

Met een geïntegreerde beveiligingsoplossing van Microsoft ben je uitgebreid beveiligd tegen aanvallen. Maak gebruik van tientallen jaren ervaring in beveiliging met Microsoft Advanced Threat Protection, met domeinoverschrijdende dekking die is geïntegreerd in de domeinen, één enkel pakket dat de kosten verlaagt door de noodzaak voor extra IT-beveiligingsinfrastructuur weg te nemen.

Microsoft investeert jaarlijks meer dan USD 1 miljard dollar in onderzoek op het gebied van cyberbeveiliging, dus je weet dat we je beveiliging serieus nemen. Bekijk deze infographic om te ontdekken hoe jouw organisatie op ondernemingsniveau haar voordeel kan doen met Azure Advanced Threat Protection. Neem contact op met Focusonbusiness voor meer informatie.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.