Antivirus kan nieuwe bedreigingen niet bijbenen

Vroeger was beveiliging voor KMO’s eenvoudig. Ze installeerden antivirusprogramma’s, trainden hun medewerkers en hielden hun software en websites up-to-date.

Tegenwoordig kunnen de nieuwste digitale bedreigingen antivirusprogramma’s omzeilen. En dat komt omdat die antivirusprogramma’s afhankelijk zijn van handtekeningen om bedreigingen te detecteren, terwijl veel nieuwe bedreigingen geen handtekening hebben. Daardoor kunnen deze bedreigingen ongemerkt uw netwerk infiltreren. 82% van KMO’s zegt dan ook dat ze te maken hebben gehad met een cyberaanval die niet door hun antivirusprogramma is opgepikt.

In onze brochure over beheerde eindpuntdetectie en -respons laten we u zien hoe u uw beveiligingsprogramma kunt aanpassen om de uitgekiende bedreigingen van tegenwoordig niet alleen te identificeren, maar ook te verijdelen. Het biedt u gemoedsrust om te weten dat uw beveiligingsoplossing uw netwerken onder alle omstandigheden kan beschermen.

Voor meer info over dit artikel of hoe onze oplossingen jou bedrijf beter kunnen beveiligen, aarzel dan niet om ons te contacteren via deze link.

Download hieronder onze brochure over EDR oplossingen.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.