Microsoft heeft ondertussen wel een “noodpatch” uitgerold die het beveiligingslek in de printerservice zou moeten dichten, we raden aan dat alle Windows gebruikers deze update installeert. Zodra de update geïnstalleerd is, zou de lek gedicht moeten zijn en zou de pc geen risico meer lopen voor hackers.

Het probleem is naar boven gedreven toen dat beveiligingsresearchers van Sangfor per ongeluk een Proof of concept online hebben gepubliceerd. Dit zou een misverstand zijn geweest tussen Sangfor en Microsoft zelf. Sangfor heeft de testcode snel verwijderd, maar helaas werd de code al opgepikt en gedeeld op Github.

Voor meer info over dit artikel of hoe onze oplossingen jou bedrijf kunnen helpen op gebied van security, aarzel dan niet om ons te contacteren via deze link.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.