Ransomware aanvallen zijn één van de meest voorkomende aanvallen anno 2021, maar welke impact heeft dit op uw bedrijf?

Wat houdt dit in?

In 2020 werden bedrijven bedolven onder nieuwe uitdagingen en puzzels die moesten worden opgelost, maar ze moeten op hun hoede blijven voor oude problemen. Ransomware blijft een ernstige bedreiging voor de productiviteit van bedrijven en veranderingen in hoe we werken, ingeluid door de wereldwijde pandemie, hebben de blootstelling van bedrijven aan hackers alleen maar doen toenemen. Kom meer te weten over de bedreigingen waarmee bedrijven dit jaar worden geconfronteerd en welke oplossingen we kunnen introduceren om de schade van een aanval met ransomware te verminderen. Neem contact op met Focusonbusiness voor meer informatie.

Deel deze info

THE CLOUD

IS IN OUR DNA.